Sikkerhet

Nye planer for USB-C vil legge til autentiseringssystem og være mer sikre

Nye planer for USB-C vil legge til autentiseringssystem og være mer sikre
  1. Er YubiKey sikrere enn Google Authenticator?
  2. Er USB-C-adaptere trygge?
  3. Er Yubikeys sikre?
  4. Hvordan legger jeg til en sikkerhetsnøkkel i USB-porten?
  5. Hvilken er bedre Google Authenticator eller Microsoft authenticator?
  6. Kan Google Authenticator bli hacket?
  7. Sliter USB C-porter?
  8. Kan en USB C-port brukes til visning?
  9. Vil USB c erstatte HDMI?
  10. Hva om YubiKey blir stjålet?
  11. Hva er den beste sikkerhetsnøkkelen?
  12. Kan sikkerhetsnøkler hackes?

Er YubiKey sikrere enn Google Authenticator?

U2F er den anbefalte to-faktor metoden. Det er motstandsdyktig mot phishing i motsetning til TOTP / Google Authenticator, og det er mye vanskeligere å gå på kompromiss enn SMS / taleanropsmetoder. Det krever ingen programvare eller drivere. Det fungerer som standard i Chrome og i Firefox (du må endre et konfigurasjonsflagg).

Er USB-C-adaptere trygge?

“USB Type-C-kontakt til USB-adaptere er ikke definert eller tillatt. Slike adaptere vil tillate at mange ugyldige og potensielt usikre kabelforbindelser blir konstruert av brukerne.”

Er Yubikeys sikre?

YubiKey hands-on: Maskinvarebasert 2FA er sikrere, men se opp for disse gotchasene. Å legge til en maskinvarenøkkel som en ekstra autentiseringsfaktor for online-tjenester er en fin måte å oppgradere sikkerheten på. Men vær forberedt på litt læringskurve og litt frustrasjon, spesielt på mobile enheter.

Hvordan legger jeg til en sikkerhetsnøkkel i USB-porten?

Åpne Windows Settings-appen, velg Kontoer, velg Påloggingsalternativer, velg Sikkerhetsnøkkel, og velg deretter Administrer. Sett sikkerhetsnøkkelen inn i USB-porten, eller trykk på NFC-leseren for å bekrefte identiteten din. Velg Legg til i området PIN-kode for sikkerhetsnøkkel, skriv inn og bekreft den nye PIN-koden for sikkerhetsnøkkelen, og velg deretter OK.

Hvilken er bedre Google Authenticator eller Microsoft authenticator?

Det får deg til å forstå hvorfor Microsoft Authenticator er mye bedre enn Google Authenticator. Du kan kanskje ikke legge til nøyaktig samme nettside til begge autentiserere samtidig, men det vil ikke gjøre noen forskjell i testkjøringen. De er begge gratis og tar ikke mye plass på mobilenheten din.

Kan Google Authenticator bli hacket?

Autentiseringsmetoden bruker apper som Google Authenticator, LastPass, 1Password, Microsoft Authenticator, Authy og Yubico. Imidlertid, mens det er tryggere enn 2FA via SMS, har det vært rapporter om hackere som stjeler autentiseringskoder fra Android-smarttelefoner.

Sliter USB C-porter?

svaret er dessverre mer sannsynlig ja. Alle kontaktene slites, spesielt de som får plug-out-behandlingen. Men disse syklusene teller ikke alvorlig feiljustering eller rusk (støv, mat, steiner ...) nå hvis spørsmålet ditt er mer som: er det et problem med telefonens USB C-port.

Kan en USB C-port brukes til visning?

Dette betyr at smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, kameraer og andre enheter med USB-C-port kan bygges for å direkte sende video til hvilken som helst HDMI-skjerm med en enkelt kabel. ... Andre USB-C Alt-moduser støtter DisplayPort, MHL og Thunderbolt.

Vil USB c erstatte HDMI?

Vil USB Type-C erstatte HDMI? Kort svar: USB type C-kabler erstatter ganske sannsynlig HDMI-kabler, men HDMI vil fortsette å leve i USB type C-kablene. Så nei, USB type C erstatter ikke HDMI, det vil bare gi HDMI-tilkobling i en annen fysisk form.

Hva om YubiKey blir stjålet?

Du kan de-tilknytte den tapte YubiKey, og deretter tilknytte en annen nøkkel. Applikasjoner eller tjenester kan også gi andre mekanismer for deg eller administratorer for å tildele en ny YubiKey i tilfelle du mistet en original nøkkel. Kontakt selskapet som støtter YubiKey for å finne ut om deres policyer.

Hva er den beste sikkerhetsnøkkelen?

Beste sikkerhetsnøkkel i 2021

Kan sikkerhetsnøkler hackes?

Men forskere har nå vist at det er mulig å klone nøkler - gitt nøkkelen, noen få timer og tusenvis av dollar. Forskere fra sikkerhetsfirmaet NinjaLab har klart å lage en klon av en Google Titan 2FA sikkerhetsnøkkel. Prosessen bruker en sidekanalsårbarhet i NXP A700X-brikken.

raske faner
Hva er raske faner?Hva er hurtigtasten for fanen?Hvordan lager du en rask fane?Hvordan åpner jeg faner med tastatur?Hvordan ser jeg alle fanene i Chro...
Topp 20 morsomme dampspill for barn å spille akkurat nå
Topp 20 morsomme dampspill for barn å spille akkurat nåFreddi Fish og Luther's Maze Madness.Chicken Invaders 4 - Thanksgiving Edition.Spy Fox i “Dry C...
To nye Chrome-tilgjengelighetsutvidelser utgitt av Google
Google har lansert to nye utvidelser for Chrome-nettleseren. De to nye utvidelsene kalles Animasjonspolicy og Color Enhancer. Utvidelsene er tilgjenge...