Dvalemodus

Er dvalemodus dårlig for PCen din? Alt du trenger å vite

Er dvalemodus dårlig for PCen din? Alt du trenger å vite

I hovedsak er beslutningen om dvale på harddisken en avveining mellom strømsparing og harddiskytelse over tid. For de som har en SSD-bærbar datamaskin, har dvalemodus imidlertid liten negativ innvirkning. Siden den ikke har noen bevegelige deler som en tradisjonell harddisk, ødelegger ingenting.

  1. Hva er en ulempe med dvale?
  2. Bør jeg bruke dvalemodus Windows 10?
  3. Er det OK å la PCen være i hvilemodus?
  4. Skader dvale harddisken?
  5. Hvorfor er dvalemodus dårlig?
  6. Som er bedre i dvale eller sove?

Hva er en ulempe med dvale?

Den største ulempen ved dvalemodus er at PC-innstillingene ikke jevnlig fornyes, slik de gjør når en PC slås av på tradisjonell måte. Dette gjør det litt mer sannsynlig at PCen din har et problem og må startes på nytt, noe som kan føre til at en åpen fil går tapt.

Bør jeg bruke dvalemodus Windows 10?

Hvis du jobber med mange dokumenter og raskt vil åpne dem for å fortsette når du kommer tilbake etter en time eller to, er dvalemodus det beste valget. Tips: Hvis du ikke bruker dvalemodus, bør du deaktivere den.

Er det OK å la PCen være i hvilemodus?

Hvilemodus er best egnet for tider når du ikke vil være borte fra PCen din lenge. ... Du bør ha det bra ved å bruke hvilemodus på en stasjonær PC med mindre det er fare for strømbrudd - i.e. i en elektrisk storm - men dvalemodus er der og er et flott alternativ hvis du er bekymret for å miste arbeidet ditt.

Skader dvale harddisken?

Dvalemodus er når datamaskinen tar alt i RAM og skriver det til harddisken og umiddelbart slås av, og etterlater lese / skrivehodet der det slapp, slik at når du slår på en sikkerhetskopi, kan den begynne å lese umiddelbart. ... Den andre måten det kan skade harddisken er fysisk.

Hvorfor er dvalemodus dårlig?

Ulempen er at den vil fortsette å forbruke strøm på grunn av RAMs ustabile natur. ... På den annen side trenger dvalemodus mer tid å gjenoppta fordi de må hente dataene fra harddiskene (i stedet for RAM) og deretter skrive disse verdiene i RAM, noe som gjør hele prosessen mer tidkrevende.

Som er bedre i dvale eller sove?

Dvalemodus bruker mindre strøm enn søvn, og når du starter PC-en igjen, er du tilbake dit du slapp (men ikke så raskt som søvn). Bruk dvalemodus når du vet at du ikke vil bruke den bærbare datamaskinen eller nettbrettet over en lengre periode og ikke har mulighet til å lade batteriet i løpet av den tiden.

Tabli er en avansert faneadministrator for Google Chrome
Tabli er en ny utvidelse for Chrome som gjør det samme. Det legger til et ikon i Chrome-verktøylinjen som du kan klikke på for å vise alle åpne faner ...
WinPatrol gjennomgang
Hva skjedde med WinPatrol?Hva er vinnpatrulje?Er Kerish lege noe bra?Hvordan prioriterer jeg oppstartsprogrammer i Windows 10?Hva skjedde med WinPatro...
Hvordan oppdatere Google Chrome
Slik oppdaterer du Google Chrome:Åpne Chrome på datamaskinen din.Klikk på Mer øverst til høyre .Klikk på Oppdater Google Chrome. Viktig: Hvis du ikke ...