Begrenset

Hvordan se begrensede YouTube-videoer

Hvordan se begrensede YouTube-videoer

Ulike måter å se begrenset YouTube-innhold på

  1. Aldersbegrensningsomgåelse. Aldersbegrensning er et flott verktøy for innholdsskapere som ønsker å publisere NSFW-innhold. ...
  2. Last ned blokkert innhold. En annen vanlig begrensning er en landsbegrensning. ...
  3. YouTube via proxy. Et siste triks å vite om tilgang til blokkerte YouTube-videoer, er å bruke proxy for å få tilgang til videodelingsplattformen.

  1. Hvordan blir jeg kvitt aldersbegrensningen på YouTube?
  2. Hvordan ser jeg aldersbegrensede videoer på YouTube-appen?
  3. Hva er begrenset modus på YouTube?
  4. Hvorfor er YouTube i begrenset modus?
  5. Er det lovlig å se aldersbegrensede YouTube-videoer?
  6. Hvordan ser jeg aldersbegrensede videoer på YouTube på telefonen min?
  7. Hvorfor kan jeg ikke slå av Begrenset modus på YouTube?
  8. Hva er Facebook-begrenset modus?
  9. Kan jeg se min egen YouTube-video for å få 4000 seertimer?
  10. Hvordan kan jeg se begrensede videoer på YouTube uten konto?

Hvordan blir jeg kvitt aldersbegrensningen på YouTube?

For å slå av sikkerhetsmodus, gå til YouTube-hjemmesiden og klikk på profilikonet ditt øverst på skjermen. Gå til bunnen av rullegardinmenyen. Det siste elementet er “Begrenset modus: På.Klikk i boksen og velg alternativet "Begrenset modus: Av".

Hvordan ser jeg aldersbegrensede videoer på YouTube-appen?

Fra startskjermbildet, rull ned til Apper-raden. Velg YouTube. Bla ned og velg Innstillinger. Velg Begrenset modus eller Sikkerhetsmodus.

Hva er begrenset modus på YouTube?

Begrenset modus er en ekstra innstilling som kan aktiveres på YouTube-nettstedet og appen. Hvis aktivert, begrenser det tilgjengeligheten av potensielt modent eller anstødelig innhold.

Hvorfor er YouTube i begrenset modus?

Vi bruker mange signaler - for eksempel videotittel, beskrivelse, metadata, gjennomgang av retningslinjene for fellesskapet og aldersbegrensninger - for å identifisere og filtrere ut potensielt modent innhold. Begrenset modus er tilgjengelig på alle språk, men på grunn av forskjeller i kulturelle normer og følsomheter kan kvaliteten variere.

Er det lovlig å se aldersbegrensede YouTube-videoer?

Aldersbegrensede videoer kan ikke vises for brukere som er under 18 år eller er logget av. ... Seere som klikker på en aldersbegrenset video på et annet nettsted, for eksempel en innebygd spiller, blir omdirigert til YouTube eller YouTube Music. Når de er der, kan de bare se innholdet når de er logget på og over 18 år.

Hvordan ser jeg aldersbegrensede videoer på YouTube på telefonen min?

Klikk på kontoikonet ditt. Hvis du ikke er logget på, kan du logge på kontoen din. Begrenset modus er oppført nederst på menyen som åpnes når du klikker på kontoikonet på YouTube. Du kan lese statusen der direkte.

Hvorfor kan jeg ikke slå av Begrenset modus på YouTube?

Gå til Innstillinger > Generell. Slå av bryteren for Begrenset modus. Trykk også på profilbildet på iPhone og iPad øverst i YouTube-appen. Gå til Innstillinger og slå av bryteren ved siden av Begrenset modus.

Hva er Facebook-begrenset modus?

Facebook-begrenset modus er en funksjon der en bruker kan begrense en person på vennelisten for å se innholdet på dette sosiale mediet.

Kan jeg se min egen YouTube-video for å få 4000 seertimer?

For at 4000 timer med Watch Time skal telle, må videoene dine være offentlige. Så det betyr at du ikke kan gjøre en live stream, og deretter sette den til unotert. Du kan heller ikke lage videoer og deretter seks måneder nedover linjen, slette dem eller sette dem til private. De må være offentlige for å telle.

Hvordan kan jeg se begrensede videoer på YouTube uten konto?

Du kan se aldersbegrensede YouTube-videoer bare ved å gjøre noen justeringer i URL-en til videoen. Når du har klikket på videoen, klikker du på URL-en. Alt du trenger å gjøre her er å slette klokken? og erstatt '=' med '/'. Klikk nå på, så er du ferdig!

Hvordan lage e-postfiltre på Gmail
Lag regler for å filtrere e-postene dineÅpne Gmail.Klikk på nedoverpilen i søkefeltet øverst .Skriv inn søkekriteriene. Hvis du vil kontrollere at søk...
Slik fjerner du Edge-nettleserfaner fra Alt-fanen i Windows 10
I multitasking-innstillinger, bla nedover til du ser "Trykker du på Alt + Tab viser" og klikker på rullegardinmenyen under den. Velg “Åpne bare Window...
Windows 10 kan snart varsle deg om nye oppstartsapper
Hvilke programmer skal kjøre ved oppstart av Windows 10?Hvordan overvåker jeg oppstartsprogrammene mine?Hvordan stopper jeg at applikasjoner åpnes ved...