Kjøligere

Trenger du virkelig en fancy CPU-kjøler?

Trenger du virkelig en fancy CPU-kjøler?

Trenger du en ettermarked CPU-kjøler hvis du ikke overklokker? Beste svaret: Hvis du ikke overklokker, vil lager-CPU-kjøleren være bra, men hvis du vil skyve maskinen litt lenger, er det stedet å starte en alt-i-ett væskekjøler.

  1. Trenger du en kostbar CPU-kjøler?
  2. Er en CPU-kjøler ettermarkedet nødvendig?
  3. Spiller det noen rolle hvilken CPU-kjøler jeg får?
  4. Hva skjer hvis du kjører en CPU uten kjøler?
  5. Er væskekjøling verdt det 2020?
  6. Er væskekjøling verdt det?
  7. Trenger jeg væskekjøling hvis jeg ikke overklokker?
  8. Kan du kjøre en PC uten CPU-kjøler?
  9. Skal jeg få en CPU-kjøler til Ryzen 5 3600?
  10. Hvilken CPU-kjøler skal jeg få for i7 9700K?
  11. Hvilken CPU-kjøler skal jeg få for i5 9600K?
  12. Trenger i9 9900K væskekjøling?

Trenger du en kostbar CPU-kjøler?

Hvis du svarte "ja" på det første spørsmålet, trenger du definitivt en avansert kjøler for å holde prosessoren i toppform. ... Overklokkede prosessorer trenger mer forsiktighet, siden de produserer en betydelig høyere mengde varme enn når de kjører med klokkehastighetene de er designet for å kjøre på.

Er en CPU-kjøler ettermarkedet nødvendig?

Varmeavlederen vil være fin temperaturmessig. En ettermarkedskjøler vil gi kjøligere temperaturer og mindre støy fordi de fleste kjølere har større vifter som kan kjøre ved lavere rpm enn lagerkjøleren. ... Nei, det er ikke nødvendig med kjøler ettermarkedet.

Spiller det noen rolle hvilken CPU-kjøler jeg får?

CPU-kjølere kommer i alle fasonger og størrelser, og det er trygt å si at jo større kjøleribben, jo mer effektiv er den generelt. Hvis den er utstyrt med en vifte, jo større jo bedre. Store vifter kan rotere sakte mens de fremdeles beveger seg mye luft og er tregere, de er vanligvis mye roligere.

Hva skjer hvis du kjører en CPU uten kjøler?

En CPU kan steke seg selv i løpet av sekunder, ikke engang nok tid til å gå inn i bios og sørge for at du setter en lukketemperatur. Det er virkelig ikke så tidkrevende å sette på en varmeavleder / vifte. jeg er enig. Dagens prosessorer skaper så mye spillvarme at det bare vil ta noen sekunder før den går i termisk avstengning.

Er væskekjøling verdt det 2020?

Hvis penger ikke var noe objekt, er væskekjøling absolutt verdt det. Å holde temperaturene på komponentene nede er en fin måte å holde dem i gang effektivt og kan forlenge levetiden. Fordeler: Bedre termisk ytelse.

Er væskekjøling verdt det?

Væskekjøling er den beste måten å kjøle ned en CPU fordi vann overfører varme mye mer effektivt enn luft. Væskekjøling gjør også at PC-en kjører roligere fordi du ikke vil ha fans som hele tiden kjører med høyt turtall. Imidlertid kan væskekjøling av en PC også være farlig hvis vann lekker inn i maskinvaren.

Trenger jeg væskekjøling hvis jeg ikke overklokker?

Beste svaret: Hvis du ikke overklokker, vil lager-CPU-kjøler være bra, men hvis du vil skyve maskinen litt lenger, er det stedet å starte en alt-i-ett væskekjøler.

Kan du kjøre en PC uten CPU-kjøler?

Du kan absolutt ikke kjøre den uten heatsink på CPUen, men du kan improvisere med viften hvis du virkelig trenger det. Får en til å savne x86-dagene med bare de passive kjølerommene... Nei, den blir overopphetet om et par sekunder og slår seg av.

Skal jeg få en CPU-kjøler til Ryzen 5 3600?

Hvis du spør om du trenger å kjøpe en egen kjøler for den, så kommer den med en i esken. Lagerkjøleren er nok til å kjøre uten å strupes, men definitivt oppgrader for overklokking. Hvis du spør om det kan kjøres uten en kjøler i det hele tatt, så nei, CPU-kjølere er en nødvendighet for enhver CPU.

Hvilken CPU-kjøler skal jeg få for i7 9700K?

Beste CPU-kjølere for i7-9700K - våre valg

TildeleModell
Beste budsjett AIO RGB-kjøler for i7-9700KEVGA CLC
Beste budsjett AIO-kjøler for i7-9700KFractal Design Celsius S24
Beste AIO-kjøler for i7-9700KNZXT Kraken X62
Beste stille AIO-kjøler for i7-9700KCorsair H150i PRO RGB

Hvilken CPU-kjøler skal jeg få for i5 9600K?

For prosessorer som i5 9600K, vil jeg anbefale deg å få 120 mm kjøligere fordi det er nok til å overklokke prosessoren, og du kan spare ekstra penger for en annen komponent. Den tredje generasjonen av Dual Chamber Pump-teknologi og AIO-kjølefunksjoner gir eksepsjonell ytelse i denne kjøleren.

Trenger i9 9900K væskekjøling?

Du trenger ikke å bruke et flytende AIO-kjølesystem når du overklokkerer. Husk at du kan bruke en avansert luftkjøler til å overklokke 9900K.

Gjenopprett versjonsinformasjon i Firefox-tilleggshåndtereren
Hvordan gjenoppretter jeg Firefox-tillegg?Hva skjedde med Firefox-tillegg?Hvordan oppdaterer du Firefox-tillegg?Hvorfor Firefox-tillegg ikke fungerer?...
Net Disabler deaktiverer internettforbindelsen midlertidig
Gå til Kontrollpanel / Nettverks- og delingssenter, og åpne innstillinger for nettverksadapter fra vinduet til venstre. Og valgte forbindelsen du er k...
Google skyver 64-biters Chrome på Android
Hvis enhetens RAM er 8 GB eller mer, vil du snart glede deg over en 64-biters Chrome-nettleser, ettersom Google har kunngjort at fra august 2021 vil G...